STYRELSEN RAPPORTERAR

VÄLKOMMEN

till OffroadKlubben i Blekinge

Info från Styrelsen

På denna sida kommer vi göra en sammanfattning från ROCKS MKs styrelsemöten och andra viktiga möten, så att alla medlemmar ska kunna ta del av vad som beslutas i klubben.


Styrelsemöte 1 augusti 2017

Vi träffades och hade ett snabbt styrelsemöte och ägnade sedan resten av kvällen för planering inför Nordic Trial den 2 september. Vi diskuterade om vi ska försöka ha en höstträff, någon roadbook och Hjulbord även i år. Vi pratade lite om ROCKS MKs framtid, intresse och aktiviteter 2018.


Inför Nordic Trial har vi gjort en checklista med områden som olika personer är ansvariga för att sköta inför och under tävlingen. Vi behöver funktionärer och hjälp med middagen till kvällen, där det blir prisutdelning, grilltallrik och samkväm. Alla tävlande hälsas välkomna och funktionärer som medverkat under dagen bjuds på middagen. Om du inte blivit tillfrågad och vill vara med, tveka inte att höra av dig till info@rocksmk.se.


Årsmöte 2017

Saxat från årsmötet:

Träffar 2017

Milton arrangerar en träff på våren och en på hösten. Magnus planerar en inofficiell sommarträff i samband med SOTen. Marie planerar för en roadbook under året. Vi beslutar att övriga träffar under året blir spontana och alla medlemmar uppmuntras att ordna den typen av träffar som de önskar.

Tävlingar

8/4 arrangerar ROCKS MK en Trial ORE/ORT i likhet med 2016.

8/7 arrangerar ROCKS MK Nordic Trial.

Övrigt

Paradtåget på Östersjöfestivalen 20/7 i Karlshamn i samarbete med Asarums MK. (11/7 inställt pga för få intresserade)Styrelsemöte 2 maj 2016

På kvällens styrelsemöte avhandlades Trialtävlingen med 27 startande ekipage, glad stämning men mindre med publik än förra året. Väldigt god uppslutning med funktionärer. Stort reportage i Sydöstran/BLT på sportsidorna! 8 debutanter deltog, som alla fick diplom!


Det är osäkert hur det blir med kommande tävlingar, beroende på vad som händer med sökta tillstånd. Vi avvaktar och ser. Vi har fått förfrågan om att anordna NM i Trial 2016. Vi har tackat nej pga tidsbrist, men håller frågan öppen inför 2017.


Rapport från ungdomsgruppen. En ungdomsgrupp är nystartad. Frågan om klubben kan betala tävlingslicens för aktivt tävlande ungdomar bifalles, mot att de är med på Konferens syd och deltar i minst en tävling.


Till sist ställdes frågan om intresset av att delta på en krishanteringsutbildning av SISU 12 maj i Ronneby.


Copyright 2015 Rocks MK webmaster